The Melodramatic Breath - Only Fotododo Has The Answer.

Aldrig försent att byta inriktning

Aldrig försent att byta riktning
Man läser ju i tidningar om medelålders kvinnor hela tiden, och inte alltför sällan är det för att dom har bytt karriär, eller gått ner hundratjugo kilo på fjorton dagar, eller har köpt hus i Spanien och blivit av med sin cancer. 
Jag har altid förundrats över detta, men... nu har jag halkat på tåget jag också. Jag vill nämligen också byta karriär, gånger hundratjugo kilo och ha ett sommarhus i Spanien. Jag vet inte vad det är som händer när man fyller fyrtiofem, men jag tror nästan att det är kemiskt. Det måste det nästan vara eftersom att det helt ärligt sällan slår fel. 

Just nu sitter jag och googlar sjuksköterske utbildningar (!?). Jag har aldrig i mitt liv velat bli sjuksköternska, men jag är så peppad på det just nu! Å andra sidan är jag nästan peppad på att bli mattant också bara för att det är annorlunda från det jag gör nu. Men den största drömmen är ju ändå att bli en Mandelmans gård´are, flytta ut till en farm och ha mina egna kossor och får. Men sen har jag ju aldrig satt min fot på en farm tidigare och kan knappt se skillnad på ett fårs huvud och dess bakdel, så det skulle nog inte fungera speciellt bra alls vid närmare eftertanke. 

Det bästa är ju att jag inte vet vad jag vill göra med de kommande tjugo åren som jag faktiskt har kvar tills pensionen börjar rulla in. Men jag antar att jag kommer att sitta och googla olika konstiga yrken i veckor tills det att jag hittar något och det slår gnistor. Det var precis samma plan som jag hade innan jag träffade min man och det har ju fungerat utmärkt. Appropå det kan han kanske hjälpa mig att ta ett beslut.